Perjantaina kiireenvilkkaa mökille, kärry perässä ja siinä moottorikelkka. Pihatie oli aurattu joten oli helppo tulla mökille. Lämmöt oli päällä ja takkaan siis tulet. lapioin portaat ja kulkutiet auki jotta muitten olisi helppo tulla mökkiin. Pari tuntia touhusin ja lähdin takaisin töihin, olihan ministeri Vehviläisen tapaaminen vuorossa.

Lauantaina Heta herätti koko porukan ennen kuutta. Päivä meni touhuillessa, laiturin ja terassin lapioimista, vesien kantamista saunaan, kelkkailua yms. Lauha mutta nuhruinen keli, vettä satoi, välillä lunta. Illasta lämperi sauna ja Tomi ja Lk tulivat myös saunomaan. Pilkillä ehdin päivällä käydä, keskisalmesta muutamia ahvenia tuli saaliiksi

Sunnuntain herätys oli samanlainen kuin edellinen aamukin. Aamusta lähdimme Annin, Tiinan ja Hetan kanssa pilkille. Heta tosin nukkui koko reissun. Muutamia kaloja saaliiksi saatiin. Heta ja Tiina lähti kohti Rovaniemeä ja met Annin kanssa lähdettiin aurinkoiseen säähän paistamaan makkaraa ja pilkille. Mukavaa oli! Ohessa muutamia kuvia!

IMG_3132.jpgIMG_3133.jpgIMG_3136.jpgIMG_3137.jpgIMG_3128.jpgIMG_3131.jpgIMG_3126.jpg